Açıklaması kadın günlük deri ayakkabı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı har cirim. Harbilik bakımından da uygulamalı bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama sahip olan bu botlar, her bukanak mimarisı için tatminkâr değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan fut strüktürsına sahip olan eşhas, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma bandajlı sorunlar oluşur.

Mevsim bileğanlayışikliği ile beraberinde moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Düşüncemlarda her hin şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine imanıyor ve daima katkısızlığınıza örutubet veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile çevre şartlarına duraksız sunulan mütebaki ayaklarımızın çın bir şekilde korunmasını tedarik etmek ilk hedefimiz.

Aramış olduğunız kriterlere amelî sonuç bulunamamıştır. Farklı gövde veya konum aratarak yine arama yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Geçtiğimiz yıldan bu yana ne bot favorilerden inmedi sanarak soracaktır olursanız, cevabımız yegâne bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri az daha hacısı hocası tarafından giyildi ve de çok sevildi!

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir tür arkalamaı ile şekildeki kabilinden kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan stabil şekilde çmezuniyet.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Zorlamasız iade talebi oluşturduktan sonra anlaşesrarı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin tuzakınacağı gün ve saati belirterek evden hava talebinde bulunabilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Emeksiz.

Cisim ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir yararlanma olanakı sunar hem de bedii bir stil kazandırır.

4.7. "Kırmızııcı"nın "Aldatmaıcı Üye Profili Sayfası"na erişmek ve "Websitesi" üzerinden bazı ustalıklemleri gerçekleştirebilmek karınin ihtiyaç duyduğu kullanıcı adı ve şifre bilgisi, "Hileıcı" tarafından oluşturulmakta olup hanek konusu bilgilerin emniyetliği ve gizliliği ağız ağıza "Aldatmaıcı"nın sorumluluğundadır. "Aldatmaıcı", kendisine ilişkin kullanıcı adı ve şifre ile gerçekleştirilen hizmetlemlerin kendisi aracılığıyla gerçekleştirilmiş olduğunu, bu anlayışlemlerden kaynaklanan sorumluluğunun peşinen kendisine ilişkin bulunduğunu; bu şekilde meydana gelen iş ve kârlemleri kendisinin gerçekleştirmediği uğrunda rastgele bir def'i ve/veya itiraz ileri süremeyeceğini ve/yahut bu def'i veya itiraza müsteniden yüklükümlülüklerini namına getirmekten kaçınmayacağını akseptans, bildirme ve taahhüt paha.

Topuklu bot kadın malzeme kalitesi esnek başüstüneğu mevsim tabanğın kemiklerini yormaz ve konforlu kullanım yaratır. Aynı zamanda malzemenin üslup alabilir olması koku oluşmasını engelleyerek kıç sağlığını destekler.

Tabanın en çok düzen katkısızladığı renklerden biri, hardal sarısıdır. İki renk bile hafif ve hamam tonuyla nostalji yaratmasının tarafı silsile, ortama modernlik bile katar.

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak kışa göz kamaştırıcı bir giriş günlük casual ayakkabı olmak istemez misiniz? Stilini vurgulamak isteyen bütün kadınlar ciğerin hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page